Curs ”Dezvoltarea abilităților de viață la copii și adolescenți”

Standard

Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi organizează in perioada 26-28 martie 2014 seminarul ”Dezvoltarea abilităților de viață la copii și adolescenți”, desfăşurat în cadrul proiectului ”Schimbări mici, diferențe MARI”, proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeana extinsă.

Seminarul se adreseaza specialiştilor din ONG-urile care desfăşoară activităţi pentru copii şi adolescenţi, şi îşi propune să crească capacitatea acestora de a dezvolta şi implementa programe de abilităţi de viaţă la copii şi adolescenţi. În plus, seminarul va constitui o oportunitatea pentru specialiştii din întreaga regiune a Moldovei, de a forma sau consolida relaţii de colaborare. Astfel, va fi creată o reţea de profesionişti specializaţi în dezvoltarea abilităţilor de viaţă la copii şi adolescenţi.

Seminarul ”Dezvoltarea abilităților de viață la copii și adolescenți” este structurat pe o durată de 3 zile şi va avea loc la Hotel Unirea Iaşi. Toţi participanţii care vor urma cursul vor implementa ulterior programul de abilităţi de viaţă la cel puţin 2 grupe cu un număr total minim de 30 de copii sau adolescenţi (15 copii/grup). Cu fiecare ONG se va încheia un parteneriat în cadrul proiectului în care sunt ilustrate responsabilităţile acestuia şi modul de implicare pentru derularea activităţilor prevăzute. Seminarul va fi urmat de o sesiune de follow-up care va fi anunţată direct participantilor în ultima zi de curs.

Dacă ai experienţă în lucrul cu copiii şi/sau adolescenţii, faci parte dintr-un ONG din judeţele: Iaşi, Suceava, Neamţ, Vaslui, Botoşani sau Bacău  şi esti interesat să te dezvolţi în domeniul abilităţilor de viaţă, te rugăm să completezi formularul de înscriere şi selecţie şi să îl trimiţi prin e-mail la adresa iasisalvaticopiii@yahoo.com sau prin fax la numărul : 0232 219 986.

Descarcă formularul de înscriere:  Formular inscriere curs abilitati de viata

Pentru participanţii din Iaşi se asigură masa de prânz şi pauzele de cafea, iar pentru participanţii din alte localităţi vor fi asigurate masa, cazarea şi transportul. Decontarea cheltuielilor de transport se va face în  baza biletelor de călătorie sau a bonurilor de benzină ştampilate, în regim de decont 7,5 % la 100 km. Pentru că ne dorim să fim mai responsabili din punct de vedere social şi, implicit, mai prietenoşi cu mediul vă invităm, pe cât se poate, să folosiţi metoda car-sharing.

Pentru eventualele nelămuriri sau întrebări, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email: iasisalvaticopiii@yahoo.com, sau la următoarele numere de telefon: 0232 219 986, 0746 921 206,  persoană de contact: Angela Duma.

Vă mulţumim!

Acest proiect şi toate evenimentele ce se vor desfăşura în cadrul lui, este înscris în demersul de Responsabilizare Socială demarat de Societal (reţea naţională de ONG-uri) şi, ca urmare a angajamentului său, va purta marca “Eveniment responsabil”. Principiul nediscriminării reprezintă un pilon important pentru proiectul Schimbări mici, diferenţe MARI! Ca urmare, selectarea participanţilor la seminarul ”Dezvoltarea abilităţilor de viaţă la copii şi adolescenţi” din cadrul proiectului se va realiza indiferent de rasa, religia, apartenenţa etnica, sexul, varsta, orientarea sexuală, dizabilităţile sau statutul social al candidaţilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s