Consultarea regională a furnizorilor de servicii sociale

Standard

Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi, organizează la Iaşi, pe 7 noiembrie 2013, în intervalul orar 10:00 – 14:00,  Consultarea regională a furnizorilor de servicii sociale, pentru judeţele Iaşi, Vaslui, Bacău .

Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului „Schimbări mici, diferenţe MARI!”, proiect co-finanțat   printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Căutam 40 de participanţi din judeţele Iaşi, Vaslui şi Bacău, furnizori privaţi şi publici de servicii sociale destinate copiilor şi familiilor vulnerabile, care în luna noiembrie 2013 să  dedice 4 ore pentru a transmite din experienţa lor şi pentru a găsi soluţii împreună la problemele cu care se confruntă.

Ce aşteptări avem  de la această consultare regională?

  • ne dorim să aflăm problemele cu care se confruntă furnizorii de servicii sociale destinate copiilor şi familiilor vulnerabile în profesia lor,
  • ne dorim să găsim soluţiile potrivite la problemele cu care se confruntă furnizorii de servicii sociale destinate copiilor şi familiilor vulnerabile;
  • ne dorim să ajungem la un numitor comun asupra  întelegerii termenului de calitate în acordarea de servicii sociale;
  • ne dorim ca în urma consultării să selectăm viitorii promotori ai reţelei regionale de servicii sociale destinate copiilor şi familiilor vulnerabile.

Cine sunt persoanele pe care le căutăm?

  • persoane care lucrează în acordarea de servicii sociale copiilor şi familiilor vulnerabile;
  • au experienţă relevantă în furnizarea de servicii sociale copiilor şi familiilor vulnerabile;
  • au motivaţie puternica de a contribui la subiectele propuse spre consultare;
  • sunt motivate şi deschise în a impartăşi din experienta lor profesională.

Dacă te potriveşti cu descrierea de mai sus, te invităm să completezi formularul de înscriere şi să-l trimiti prin e-mail la adresa iasisalvaticopiii@yahoo.com  sau prin fax la numărul 0232 219 986 până la data de 01 noiembrie 2013.

Descarcă formular de participare si selectie-1

Pot participa DOAR persoanele care au domiciliul în judeţele Iaşi, Vaslui, Bacău.

Pentru mai multe detalii persoană de contact  Irina Hazincop – tel. 0748 88 2417.

…şi încă ceva:
– nu se percepe taxa de participare,
– organizatorii vor asigura o pauză de cafea (cafea, apă, patiserie)

– costurile de transport, pentru participanţii din judetele Vaslui şi Bacău vor fi decontate în baza documentelor de transport (bilet de călătorie ştampilat, iar în caz de deplasare cu autoturismul personal decontul se va face în limita a 7,5 litri de combustibil/100 Km, pe baza bonului fiscal de combustibil ştampilat).

Pentru că ne dorim ca în cadrul acestui proiect să fim mai responsabili din punct de vedere social, şi implicit mai prietenoşi cu mediul vă rugăm, pe căt se poate, să folosiţi metoda car-sharing.

Acest proiect şi toate evenimentele ce se vor desfăşura în cadrul lui, este înscris în demersul de Responsabilizare Socială demarat de Societal (reţea naţională de ONG-uri), şi, ca urmare a angajamentului său, va purta marca “Eveniment responsabil”.

Principiul nediscriminării reprezintă un pilon important pentru proiectul Schimbări mici, diferenţe mari! Ca urmare, selectarea participanţilor la consultările regionale din cadrul proiectului se va realiza indiferent de rasa, religia, apartenenţa etnica, sexul, varsta, orientarea sexuală, dizabilităţile sau statutul social al candidaţilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s