Salvaţi Copiii Iaşi lansează înscrierea la cursurile adresate consilierilor şcolari şi specialiştilor din organizațiile nonguvernamentale

Standard

960171_555581444484798_27397981_nÎn perioada octombrie 2013 – ianuarie 2014, Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi organizează  cursuri de formare „Educarea copilului fără violenţă – Disciplină pozitivă“ derulate în cadrul proiectului Schimbări mici, diferenţe MARI!, proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.  

Aceste cursuri au ca scop promovarea în rândul specialiştilor din organizații nonguvernamentale (furnizori de servicii sociale, psihogice sau educaţionale pentru copii şi părinţi ) şi a consilierilor şcolari din Regiunea de Nord Est (jud. Bacău, Botoşani, Iaşi, Piatra-Neamt, Suceava şi Vaslui), a metodelor de educarea copilului fără utilizarea pedepselor fizice sau umilitoare.

Programul de formare cuprinde 60 ore de formare şi 15 credite profesionale transferabile ( pentru consilierii şcolari ) fiind acreditat de Direcţia Generală Management, Resurse Umane şi Reţea Şcolară din cadrul Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Programul este structurat pe durata a 5 zile de formare, o zi de follow-up şi 10 şedinţe de aplicaţii practice. Prin participarea la aceste cursuri specialiştii din organizaţiile neguvernamentale şi consilierii școlari îşi iau angajamentul de a dezvolta şi implementa minim 2 grupuri de lucru cu părinții (5 şedinţe pentru fiecare grup) cu un număr de minim 16 beneficiari.

Pentru a participa la acest program de formare, specialiștii din organizaţii neguvernamentale și consilierii școlari din județele Iași, Vaslui, Suceava, Botoșani, Bacău și Neamț, vor completa un formular de înscriere ce va fi transmis online la adresa de e-mail ccp.iasi@salvaticopiii.ro  sau ccp.iasi@yahoo.com  sau prin fax la nr. 0232 222 726 până la data de 11 octombrie 2013, ora 17:00.

În baza formularelor de înscriere se va realiza selecția participanților la formare.

Sesiunile de formare vor fi desfășurate după următorul calendar:

Orașul Perioadă derulare curs Sesiune de follow-up Participanți
Suceava 21- 25 octombrie 2013 4 noiembrie 2013 din județele Suceava și Botoșani
Bacău 11-15 noiembrie 2013 21 noiembrie 2013 din județul Bacău
Piatra Neamț

25 – 29 noiembrie 2013

4 decembrie 2013 din județul Neamț
Iași

09 – 13 decembrie 2013

10 ianuarie 2014 din județele Iași și Vaslui

Organizatorii vor asigura masa de prânz, pauzele de cafea și transportul participanților din județele Vaslui și Botoșani, în baza documentelor de decont (bilet de călătorie ştampilat, iar în caz de deplasare cu autoturismul personal decontul se va face în limita a 7,5 litri de combustibil/100 Km, pe baza bonului fiscal de combustibil ştampilat). Pentru că ne dorim, ca în cadrul acestui proiect, să fim mai responsabili din punct de vedere social, şi implicit mai prietenoşi cu mediul, promovăm utilizarea metodei car-sharing.

Relaţii suplimentare la tel. 0232.211.726 sau email ccp.iasi@yahoo.com  persoane de contact: Nelu Ivănuşcă sau Mihaela Dimitriu.

Vă mulţumim!

DESCARCA Formular inscriere specialisti si consilieri smdM

Cu deosebită consideraţie,

Coordonator Proiect

Corina Mighiu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s