Campania „Grijă pentru copii”

Video

În perioada  15 septembrie – 31 decembrie, Dorna și Salvați Copiii derulează campania „Grijă pentru copii” care are ca scop dotarea cu echipamente de specialitate a cât mai multor maternități din România.

Campania se desfășoară sub sloganul „Împreună putem avea grijă de ei!”  – din fiecare sticla de apă Dorna cumpărată 1 ban fiind direcționat către îngrijirea copiilor născuți prematur.

Pentru a surprinde cât mai bine primele clipe din viaţa copiilor prematuri şi importanţa unei îngrijiri medicale de calitate în dezvoltarea acestora, Dorna lansează documentarul intitulat „Ilinca”.

Scurt-metrajul poartă semnătura regizorului Tudor Giurgiu şi surprinde povestea reală a unei fetiţe venită pe lume înainte de termen şi pentru care, timp de o lună şi jumătate, acasă a însemnat interiorul unui incubator. Înconjurată de iubirea părinţilor şi a fraţilor săi, fetiţa a crescut, iar fiecare gram luat în greutate a adus-o mai aproape de casă.

Pentru o informare corectă şi completă asupra naşterilor premature, dar şi pentru oferirea de sprijin şi sfaturi, Dorna lansează, odată cu campania caritabilă, şi platforma online www.grijapentrucopii.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s