Fă şi tu valuri împreună cu noi, la Swimathon!

Standard

Dăruieşte şi tu pentru o cauză nobilă! Pe 5 iulie 2013 ai ocazia să participi la un eveniment care îmbină atât distracţia, cât şi generozitatea. Swimathon, reprezintă forma ideală în care îţi poţi aduna prietenii şi familia şi împreună să susţineţi şi să contribuiţi la schimbarea pe care doriţi să o vedeţi în comunitatea voastră.

Salvaţi Copiii Iaşi susţine proiectul „Fiecare copil contează”. Cu ajutorul echipei noastre de înotători de la Swimathon ne dorim să putem ajuta 40 de familii din două comunităţi rurale  timp de 12 luni: să facilităm accesul la servicii medicale, să le informăm pe tinerele şi viitoarele mame cu privire la planificarea familială, necesitatea controalelor pre-natale şi creşterea şi îngrijirea nou-născuţilor şi a copiilor sub 5 ani.

fg-01

Vor lupta pentru cauza noastră echipa Red Team formată din înotători precum Ionel Ioniţă, Daniel Atasiei, Ştefan Morăraşu, Cezar Dănilă, Cristian Bălan, Florin Botoşineanu şi echipa Service Above Self, echipă a Rotaract Club Copou, formată din: Alexandru Grigoraş, Alexandru Marin, Alexandru Humă, Ovidiu Cotiugă, Ana-Maria Vrâncianu şi Anisia Alexa.

Avem două echipe frumoase care luptă pentru copii, pentru cauza noastră. Prin urmare avem o dovadă că împreună putem lupta pentru reducerea mortalităţii infantile şi pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi calităţii vieţii copiilor cu vârste între 0-5 ani.

Poţi susţine înotătorii noştri, intrând pe site-ul Swimathon Iaşi (http://swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro) şi să alegi una dintre echipele care ne susţin cauza. Poţi dona pentru fiecare lungime de bazin înotată de echipă  în cadrul celor 60 de minute suma de 1, 3, 5 lei sau orice sumă doreşti tu sau poţi oferi o sumă fixă de minimum 10 lei.

Fiecare copil conteaz¦-01

Vă aşteptăm vineri, pe 5 iulie, la ştrandul municipal începând cu orele 16:00. Nu uitaţi că orice sumă contează pentru a reda o speranţă, un zâmbet şi un viitor mai bun!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s