„Creeaza Eco, daruieste din suflet”

Standard

Emotii, zumzet de copii, mamici, tatici, bunici cu zambetul pe buze, cam asta a fost atmosfera unei dupa amiezi de poveste din saptamana altfel. 192 elevi din numeroase gradinite din judetul Iasi, au participat ieri seara la o parada de costume eco, din cadrul proiectului educational Judetean “Creaza Eco daruieste din suflet” spectacol organizat de Scoala Gimnaziala “ Alexandru cel Bun” si Gradinita cu program prelungit Nr. 16 Iasi. Evenimentul s-a desfasurat la Atrium Palas Mall. Insa surprizele nu s-au oprit aici, cei mici au facut si un targ eco din care puteai confectiona un produs lucrat chiar de ei in schimbul unei mici sume de bani.
Chiar daca vremea de afara nu a tinut cu noi, micile vedete au fost numai un zambet. Printi si printese, personaje din poveste, vestitori ai primaverii, protectori ai tarii, cu totii au aratat minunat. Creativitate, originalitate, costume lucrate cu migala si mult interes.

DSC08681
Organizatia Salvati Copiii Iasi a fost partenerul acestui eveniment. Marinimosii confectioneri din 19 gradinite, au donat banii stransi din vanzarea produselor eco catre asociatia noastra. Suma donata a fost de 1686,7 lei , iar fondurile vor fi directionate catre programul de prevenire a mortalitatii infantile „Fiecare copil conteaza” implementat de Salvati Copiii Iasi.

Dorim sa le multumim din suflet tuturor pentru acest frumos gest!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s