Celebrăm împreună Ziua Internațională a Copilului – 1 Iunie 2012

Standard

Salvați Copiii Iași, PANIFCOM, Complex Comercial ERA SHOPPING PARK  și DECATHLON Iași vă invită să participați la o serie de evenimente ce celebrează cu bucurie, voie bună și mișcare Ziua Internaționala a Copilului.

Vă adresăm invitația de a fi alaturi de noi la acest eveniment, împreună cu copiii, prietenii, parinții pe 1, 2 si 3 iunie 2012 la Complex Comercial Era Shopping Park si respectiv Decathlon Iasi, unde vă vom întâmpina cu un spectacol pentru copii, concursuri de intrebări și răspunsuri privind alimentația sănătoasă, concursuri sportive și multe alte surprize.

Programul evenimentelor:

Pe 1 Iunie (VINERI)  vă pregătim spectacolul “Alimentează-te cu sănătate “ realizat de către copii pentru copii, ce va avea loc in incinta Complexului Comercial ERA SHOPPING PARK, între orele 15.30 – 18.30.

Pe 2 si pe 3 iunie 2012 (SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ) va avea loc la DECATHLON IASI  – OLIMPIADA COPIILOR  în intervalul orar 10.00 – 15.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olimpiada Copiilor presupune participarea la o multitudine de concursuri sportive individuale și de echipă, pentru copii cu vârsta între 5 ani și 14 ani, organizate cu scopul de a promova alimentația sănătoasă și mișcarea fizică în rândul copiilor.

Toți copiii participanti la evenimente, vor beneficia și de alte surprize ce le pregatesc organizatorii: facepainting, prăjituri de la Panifcom, zumba pentru parinți, baloane, demonstrații sportive, ponei, cai sș altele.

Pentru a participa la Olimpiada Copiilor cu un grup organizat la concursurile de echipă este necesar să completați un formular de înscriere. Termenul limită de înscriere pe baza de formular este 31 mai 2012. Aceste formulare se transmit prin e-mail la adresa de e-mail  ioana.budaca@decathlon.net sau ioana.budaca@gmail.com

Atasat va transmitem afisele evenimentului, lista cu concursurile pe fiecare categorie de varsta si cu descrierile acestora, precum si regulamentul de participare.

Descarca:

Structura_eveniment_2-3_iunie_2012(1)

Reguli_Olimpiada_Copiilor

Olimpiada Copiilor- formular de inscriere

Copiii se pot prezenta la eveniment si participa la concursuri si fara a se inscrie pe baza de formular, ci doar prezentandu-se la organizatori.

Organizatorii vor oferi copiilor protagonisti in cadrul spectacolului si participantilor la concursuri premii si cadouri special pregatite pentru copii.

Si pentru ca evenimentul se adreseaza tuturor copiilor, oferiti acest mesaj si altor copii sau parinti, transmițând această invitație din partea noastră.

Va asteptăm alaturi de noi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s