In Romania, 1 din 4 copii nu merge la gradinita. O campanie globala pentru educatie atrage atentia asupra importantei copilariei timpurii in dezvoltarea copiilor

Standard
In saptamana 22-28 aprilie, organizatia Salvati Copiii coordoneaza in Romania Campania Globala pentru Educatie, proiect la care iau parte, in tara noastra, peste 75.000 de copii din 600 de gradinite, scoli si licee din tara. Campania este organizata in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si cu alte 9 institutii si organizatii neguvernamentale.
Scopul campaniei si al activitatilor ce se desfasoara in aceasta sapamana in scoli si gradinite din intreaga tara este acela de a atrage atentia asupra importantei copilariei timpurii (0-8 ani), perioada in care copilul are dreptul fundamental la ingrijire si educatie.
La nivel international, Campania Globala pentru Educatie se deruleaza in peste 180 de tari si se bucura de sprijinul unor personalitati precum  Nelson Mandela, Regina Rania a Iordaniei, Hillary Clinton, Kofi Annan, Paulo Coelho, Angelina Jolie. In Romania, coordonatorul campaniei este organizatia Salvati Copiii.
In comunicatul atasat puteti gasi detalii despre aceasta campanie si despre situatia in cifre a copilariei timpurii in Romania
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s