Directioneaza 2% si salveaza un copil!

Standard

Alegeţi să redirecţionaţi 2% din impozitul aferent anului 2011 către Salvaţi Copiii, iar decizia dumneavoastră poate face cu adevărat diferenţa în viaţa copiilor aflaţi în situaţii vulnerabile.

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoana fizică, poate direcţiona 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către o organizaţie non-guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, este doar o parte din impozitul dumneavoastră pe venit  aferent anului 2011 care poate fi redirecţionată de către fiecare cetăţean în parte către entitatea dorită de acesta, în cazul de faţa către Organizaţia Salvaţi Copiii Iasi

Ce trebuie sa faci?

Procedură este extrem de simplă şi nu costă nimic! Trebuie doar să completaţi şi să semnaţi Formular_230 dacă în anul 2011 aţi realizat venituri din salarii şi asimilate acestora , sau Formularul_200 dacă în anul 2011 aţi obţinut venituri din alte surse (activităţi independente, cedarea folosinţei bunurilor, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuală etc).

Formularul trebuie completat cu datele personale, de mână, cu majuscule şi semnat. Nu este necesară  specificarea sumei (instituţia fiscală o va calcula şi o va vira conform legii) şi nici ataşarea Fişei Fiscale. Formularul completat se depune direct la registratura administraţiei financiare de care aparţineţi sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, până la data de 25 mai 2012.

Dacă doriţi să sprijiniţi şi mai mult cauza noastră, puteţi să strângeţi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţaţi. Un voluntar Salvaţi Copiii va veni la sediul dumneavoastră să ridice formularele şi ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente.

Intra pe http://www.oscis.ro si descarca formularele.

Datele de completare a declaratiilor:

Denumire entitate nonprofit: Asociatia Salvati Copiii Iasi
Cod de identificare fiscala a entitatii nonprofit: 9943180
Cod bancar (IBAN): RO80BRDE240SV08144422400

Alegeţi să direcţionaţi 2% din impozitul pe venit datorat statului către Salvaţi Copiii Iaşi şi astfel să aduceţi o rază de lumină într-o copilărie întunecată de greutăţi!

În numele tuturor copiilor care vor beneficia de gestul dumneavoastră,
vă multumim pentru încredere şi generozitate.

Reclame

Un răspuns »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s